top of page

Hvorfor velge Troll water?

Fordi du da får en 0,33 liter, lett, smal, leken, fargerike og «typisk Norsk» flaske som vil passe spesielt godt for «folk i farta» som ønsker et sundt alternativ.

Å kjøpe vann på flaske kan føles unødvendig når den Norske naturen er full av deilig, friskt, kaldt vann. Men, er det da bedre å kjøpe sukkerholdig drikke? Aktive, sunnhetsfokuserte mennesker i farta ønsker seg et sundt alternativ, en liten og lett flaske og gjerne med drikketut. Flasker på 0,5 liter med drikke enten det er sukkerholdig eller ikke er for tunge og tykke til å ha med på tur og flaskene med vann som finnes på markedet appellerer heller ikke spesielt godt til barn. Flaskene vi har designet er 0,33 liter, smale, fargerike og «typisk Norsk» og vil passe spesielt godt for «folk i farta». Vi har både med og uten bobler og flaskene uten bobler kommer med drikketut. De kan selvfølgelig pantes på lik linje som sukkerholdig drikke.

Troll Water ønsker å bidra til at barn selv velger sunne alternativer, og har hatt fokus på lekne, aktive trollunger når vi designet flaskene. Designeren, Tassy Thompsom har spesialisert seg på design til barn og har bla designet 3 lekeplasser for den Britiske kongefamilien. Flaskene kommer i pakning med 12 flasker og det er plass til 144 pakker pr pall, totalt 1728 flasker pr pall.

Hvis man ikke bruker snøen som kjøleskap men har innlagt strøm har vi en superkul tønnekjøler på 40 liter. Den veier kun 17 kg og står på hjul. Lokket er i glass som gir god innsikt til flaskene og er samtidig lett å holde ren. Tønnekjøleren er fargerik med morsomme trollfigurer og vil GARANTERT fremme salg av flaskevann!

Har du lyst til å selge flaskene, ta kontakt med oss på tlf + 47 97 30 46 28

bottom of page